LTC Barneveld is een tennisvereniging waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Met speciale aandacht voor beginners tot aan competitiespelers stimuleren wij de tennissport. Wij houden rekening met verschillende leeftijden en ambities. En bieden een breed scala aan mogelijkheden voor jong en oud. Van tennislessen en toernooien tot baanverhuur. LTC Barneveld is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en werkt samen met Tennishal Barneveld.

De tennisvereniging voor alle leeftijden: van kids tot senioren
Speciale aandacht is er voor de jeugd en de senioren. In het programma Kidstennis trainen wij onze jongste leden op de mini tennisbanen. Wij leggen de spelregels uit en verzorgen naast de tennislessen ook diverse leuke activiteiten. Voor de senioren bieden wij een speciaal programma aan waar u in groepsverband kennis maakt met de verschillende onderdelen van de tennissport.

Onze tennisbanen: van mini- en gravelbanen tot kunstgrasbanen
Onze tennisbanen zijn met uitzondering van slecht weer het hele jaar geopend. De buitenbanen zijn tot 23.00 uur verlicht. In de winterperiode tennist u op onze kunstgrasbanen. Bij slecht weer kunt u tegen betaling een binnenbaan reserveren bij Tennishal Barneveld.

Baansoorten
Gravelbanen 11