Dag & dagdeel
16 mei, 1900 – 2100 uur Receptie 50 Jaar LTC Barneveld Senioren Clubhuis
 11 t/m 17 juni  Watermolentoernooi 2018 Senioren  Park

50 jarig Jubileum L.T.C. Barneveld

Op woensdag 16 mei 2018 bestaat tennisvereniging L.T.C. Barneveld 50 jaar. Dit wordt gevierd met een receptie die wordt gehouden van 19.00 – 21.00 uur aan de Plantagelaan 31 in Barneveld. Voor de jeugd wordt er ‘s middags een spelletjesmiddag georganiseerd.

Receptie

Vanaf 19.00 uur zijn alle leden, oud leden, sponsoren en verenigingen welkom op de receptie van het 50 jarig jubileum van L.T.C. Barneveld. De voorzitter houdt een speech en het bestuur wordt voorgesteld. De Burgemeester en wethouder zijn aanwezig en komen ook aan het woord. U krijgt een rondleiding over het tennispark, zodat u naast de tennisbanen de vorig jaar gebouwde padelbanen kunt bezichtigen. Tijdens de receptie kunt u kijken naar een training van de competitiespelers van het eerste mixteam en het damesteam van de zondag. En natuurlijk zullen we toosten op ons jubileum.

Spelletjesmiddag voor de jeugd

Voor de jeugd wordt er op woensdagmiddag 16 mei van 16.00 – +/- 18.00 uur een spelletjesmiddag georganiseerd. Er zijn verschillende spelletjes waaraan ieder kind van iedere leeftijd aan mee kan doen. De spelletjes duren ongeveer 15 minuten en daarna wordt er doorgedraaid. Als afsluiting van de middag gaan we met z’n allen pannenkoeken eten. De jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Geef je nu op via de lijst bij de kleedkamers of via de mail janneke@tennisschoolmaat.nl. Wij zien je graag!

In september 2018 wordt er ter ere van het jubileum een feestweek georganiseerd met veel leuke activiteiten.