KNLTB PADEL VOORJAARSSCOMPETITIE 2019

Het aanbod via de LTC Barneveld

Padel Voorjaarscompetitie 2019

De KNLTB Voorjaarscompetitie Padel wordt steeds groter, steeds meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Dit jaar deden er in de Voorjaarscompetitie 86 teams mee, ten opzichte van 28 teams vorig jaar. Ook zijn we gegroeid van 13 naar 33 verenigingen/accommodaties. En deze groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de KNLTB padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.

Voor wie?

Bij de LTC Barneveld kunnen alle Padelleden zich voor de competitie inschrijven.

Jeugdcompetitie

In het voorjaar van 2019 wordt voor het eerst de padelcompetitie aangeboden voor jeugdspelers. Jeugd t/m 15 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag. Net als bij de reguliere padelcompetitie worden er vier dubbels gespeeld.

Rating

Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele padelrating! Nieuwe padelspelers zullen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.

Inschrijving & aanwijzen VCLP

De inschrijving voor de competitie verloopt via de Verenigingscompetitieleider Padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie gaat open op 2 januari 2019.

LTC Barneveld leden worden hierover per email geïnformeerd.

Klassen

In de Voorjaarscompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

Topklasse – wedstrijdspelers (op invitatie)

1e klasse – wedstrijdspelers

2e klasse – gevorderden