Beste LTC- leden,

Na een late vorstperiode werd er begonnen met het verwijderen van de vervuilde gravel en daarna weer opbrengen van schoon gravel. Men is hier twee en een halve dag mee bezig geweest. Toen kwam er wederom vorst. Donderdag 22 maart kon er begonnen worden met het walsen van de banen. De banen moeten minstens 4 maal gewalst worden.

Als het niet opnieuw gaat vriezen, zullen de banen 10 t/m 14 dinsdag a.s. in de namiddag beschikbaar zijn.

De banen zijn dan nog vers. Wij vragen medewerking van jullie om de banen na het spelen, de gaten e.d. weer dicht te maken en daarna met het sleepnet goed te slepen, zodat spelers na jullie ook weer prettig kunnen ballen.

De banen 1 t/m 6 zullen ook zo spoedig mogelijk in orde gebracht worden.

Wij hopen op een fijn tennisseizoen met mooie toernooien en competitie wedstrijden.

Met sportgroet,

Ed Pellen